“YOL DEMEK MEDENİYET DEMEKTİR”


23.05.2018 11:05:50     1948
“YOL DEMEK MEDENİYET DEMEKTİR”

“YOL DEMEK MEDENİYET DEMEKTİR”

İlçemizde yolların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları özverili bir şekilde devam ediyor. Uğurca Mahallemizde yol asfaltlama çalışmalarına başlandı. 
Çalışmanın yürütüldüğü Uğurca Mahallemizde asfaltlama esnasında Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür asfaltlama çalışması yapılan bölgede incelemelerde bulundu.
Bölgede yapılan asfalt çalışmasını değerlendiren Başkan Emür, Bakımsız yolların standardını iyileştirme adına başlatılan bu çalışma ile mahalle sakinlerinin de memnuniyetini kazandıklarını belirtti. 
Başkan Emür “Uğurca Mahallemizin asfaltlama çalışmaları neticesinde daha modern ve estetik bir görünüm kazandırılması amaçlanıyor. Ayrıca yürütülen bu çalışmaların en kısa zamanda tamamlanıp halkımızın rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için hizmetine açılmasını planlıyoruz. Keşap için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. İlçemizi her yönden geliştirecek projelerimizi yaparken yollarımızı da son derece önemsiyoruz. Asfalt yol demektir. Yol demek medeniyet demektir. Bizler de markalaşma yolunda hemşerilerimizin beklentilerine her konuda cevap veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

İletişim

  • Keşap Belediye Başkanlığı
    Keşap/GİRESUN
  • (0454) 641 4545 - 641 4044
  • (0454) 641 4360
  • bilgi@kesap.bel.tr